Läs tidningar online

Läs din favorittidning och magasin på nätet. Billigt, bekvämt och stort utbud.

Läsa tidningar och magasin på nätet via dator, läsplatta eller telefonen är enkelt, prisvärt och bekvämt. Läs om flera leverantörer av appar för tidningsläsning.

Att läsa magasin och tidningar i appar eller direkt på nätet är idag vanligt förekommande och ett lätt sätt att kunna välja den tidning eller det magasin du är mest intresserad av för stunden. Borta är valet att under ett helt års tid endast få en papperstidning i brevlådan. Nu har man möjlighet att med månadsabonnemang få tillgång till ett fantastiskt utbud av tidningar och magasin. 

Dagstidningar på nätet

Att läsa dagstidningen på nätet är ett val som många gör idag. Tidningarna i sig har ofta egna bra appar eller sighter där tidningen både ser ut och uppför sig som en papperstidning. Man bläddrar bland sidorna och utseendet är en kopia på papperstidningen. De stora dagstidningarna hittar man sällan i utbudet i de samlande apparna.

Stort urval av appar

Att välja leverantör av app för att kunna läsa sin favorittidning är en fråga om tycke och smak, mycket mer än kostnad. De flesta apparna har liknande prisbild och månadsabonnemang är det vanligaste. För en fast summa har du tillgång till ett stort antal magasin och du skapar enkelt dina favoritlistor för att hitta den tidning du vill läsa igen. Appen readly.com har ett stort urval och ger även möjlighet till fler inloggningar på ett abonnemang vilket betyder att hela familjen kan läsa sina tidningar när de vill. Flipp.se är ytterligare en app där man utan bindningstid har tillgång till de flesta av de mest lästa magasinen i Sverige. Ztory.com är en tidningsapp som har lagt till barnböcker i sitt utbud. Ett sätt att sticka ut och rikta sig mot den läsande familjen.

Tidningar för specialintresse

Att läsa tidningar på nätet för sitt specialintresse är fantastiskt och med alla möjligheter på internet till andra länders utbud gör detta väldigt lätt. Appar som t ex danska Issuu eller engelska Zinio gör det lätt att ta del av utländskt utbud. 

Ta dig tid att surfa runt och prova de olika tidningsapparna, se över utbudet så att det kan leverera den tidning och det magasin du är intresserad av. Ta del av provperioder för att sätta dig in i funktioner, filter och läsvänlighet. Fasta månadsabonnemang, ibland med längre bindningstider, ger oftast bäst utbud och valmöjligheter. Det kan tillkomma extrakostnader för dagstidningar eller utländska magasin, så håll ögonen öppna och läs det finstilta.